Šport > Nogomet
20 ogledov

Brečko kaznovan za popivanje

Brečko Bild Köln Podolski Schumacher bild.de
Köln je že denarno kaznoval (višine zneska niso razkrili) Miša Brečka, ki je v ponedeljek pod vplivom alkohola povzročil prometno nesrečo in se s svojim BMW X5 vozil po železniških tirih.

Vodstvo nemškega nogometnega prvoligaša Kölna je svojemu bočnemu branilcu Mišu Brečku, ki je v ponedeljek pod vplivom alkohola povzročil prometno nesrečo, naložilo denarno kazen. Za kako visoko kazen gre, v klubu in nemških medijih niso razkrili. Slednji so zapisali le, da je igralec, ki se je za incident že opravičil, kazen sprejel.

"Igralcem sem povedal, da nisem trener v otroškem vrtcu. Ekipa se mora sama odločiti, kakšnega trenerja si želi. Ali takega, ki pušča določeno svobodo svojim igralcem, ali takega, ki uvaja stroga pravila in skrbi, da se jih držijo," je za nemški Bild povedal trener Kölna Stale Solbakken.

Incident se je zgodil po pustnem rajanju kölnskega kluba. Po njem je Brečko povzročil prometno nesrečo, ko je s svojim terenskim vozilom BMW X5 zapeljal na tračnice mestne železnice. Policija je ugotovila, da je vozil v alkoholiziranem stanju, zato so mu odvzeli vozniško dovoljenje. S svojo vožnjo je na avtomobilu povzročil precej škode, saj so uničena kolesa in podvozje, v nesreči pa ni bil nihče poškodovan.

Komentarjev 2
  • Kunaver 11:38 16.februar 2012.

    Fotke njegovega uničenega avta:http://slo-kronika.si/svet/nemski-klub-kaznoval-pijanega-brecka-z-visoko-denarno-kaznijo/

  • reddevil 21:16 15.februar 2012.

    Mišo Bučko je pač Trbovc, tako da je na ta hec treba gledati precej prizanesljivo, zato mu ne moremo kaj dosti zamerit, ne glede na to, da je naredil totalno štalo. Zanimivo pa je, da je pred tremi ali štirimi ...prikaži več leti Novaković tudi izgubil vozniško zaradi vožnje pod vplivom. Tudi njega kličejo Mišo. Žalostno je, da takšne kolobocije izvajajo le slovenski igralci, drugi se kljub pijanosti očitno znajo kontrolirati.