Šport > Nogomet
26 ogledov

Breno zažgal lastno hišo?

breno hiša Reuters
Breno, brazilski nogometaš Bayerna iz Münchna, ki je v torek zaradi požara ostal brez hiše, se je v petek znašel med osumljenci za požig hiše, v soboto pa so ga aretirali in je v priporu, poroča nemška športna tiskovna agencija SID.

Okrožni tožilec Thomas Steinkraus-Koch je za SID dejal, da so Brena aretirali zaradi možnega oviranja preiskave, saj so mnenja, da obstaja resen sum njegove vpletenosti. Brazilec bo med preiskavo ostal v priporu. Nemški mediji so razkrili, da je Breno v petek obiskal psihiatrijo, njegov klub pa mu je svetoval naj poišče ustrezno zdravniško pomoč. Breno ima že nekaj časa resne težave s kolenom, zaradi katerih naj bi bila pod vprašanjem tudi njegova nadaljnja nogometna pot.

Breno je zaradi vdihavanja dima moral v bolnišnico, v času požara pa je bil sam v hiši. Požar je na hiši povzročil škodo v višini 1,5 milijona evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.