Šport > Nogomet
19 ogledov

"Brez nogometa mrtev ali v zaporu"

Carlos Tevez Reuters
Argentinski nogometaš Carlos Tevez je priznal, da če se ne bi odločil za nogomet, bi bil danes najverjetneje mrtev ali v zaporu. "Sem stoodstotni 'villero' (prebivalec revnih argentinskih četrti, op. a.)," pravi Tevez.

"Če ne bi bil nogometaš, bi končal tako kot mnogi fantje v moji soseski. Bil bi mrtev, v zaporu ali prepuščen ulici drogiran," je na slabo stanje revnih argentinskih ulic opozoril nogometaš Manchester Cityja Carlos Tevez. Ta je v intervjuju za revijo La Garganta Poderosa še dejal, da se nihče ne rodi kot tat, ampak mnogi zaradi neenakosti v družbi začnejo krasti.

Argentinski reprezentant je prepričan, da se ga je dotaknila čudežna palica, ki ga je odrešila revnih ulic. Tako se je rešil mnogih nevarnosti, ki so jim prepuščeni mladi fantje v Tevezovi soseski. "Carlitos" je še opozoril, da mediji mnogokrat ne prikažejo prave slike argentinskih getov. "Mediji poročajo ne da bi vedeli, kaj se pravzaprav dogaja v naših soseskah. Tako kot živimo 'villeri', oni ne bi bili zmožni živeti niti dve leti."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.