Šport > Nogomet
17 ogledov

Brez poraza proti Barci bi bilo popolno

Jose Mourinho ima pri 47-letih pred seboj še dolgo kariero. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Portugalski trenerski guru Jose Mourinho je zadovoljen z letošnjim letom. Moti ga le poraz proti Barceloni. "Zagotovo je bilo leto 2010 najboljše v moji trenerski karieri," je dejal The Special One.
Od mene želijo, da jim prinesem čim več naslovo in želijo, da to naredim čim hitreje.
Jose Mourinho

Jose Mourinho je letošnje leto začel za krmilom Interja in z njim osvojil trojno krono, nato pa je prevzel Real Madrid, s katerim je še vedno v obju za vse lovorike. Mourinho je za portugalski športni dnevnik Record povedal, da je bilo leto 2010 najboljše v njegovi trenerski karieri. "Da ni bilo debakla v Barceloni (Barca je El Clasico proti Realu dobila s 5:0, op. p.), bi bilo letošnje leto za mene popolno,“ pa je črno piko le našel Mourinho in nadaljeval: "Zagotovo je bilo leto 2010 najboljše v moji trenerski karieri. Tako zaradi trojne krone z Interjem, kot zaradi dosedanjega dela za krmilom Reala.“ Eden najboljših trenerjev na svetu se je obrnil tudi v prihodnost: "Od mene želijo, da jim prinesem čim več naslovo in želijo, da to naredim čim hitreje.“ In The Special One je ravno v zbiranju lovorik najboljši.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.