Šport > Nogomet
24 ogledov

Brezič ne zna izpolniti stavnega listka

Žurnal24 main
Odpravili smo se po sledeh zapisov portala index.hr, ki je med organizatorji nameščenih tekem omenjal tudi nekdanja člana Interblocka Ermina Rakovića in Danijela Breziča.

Hrvaški spletni portal je v svojem zapisu omenil tako Ermina Rakovića kot Danijela Breziča, oba nekdanja člana Interblocka. Prekmurec nam je dejal:

"V življenju nisem izpolnil niti enega loto listka niti ne znam izpolniti listka za stave. Vsi, ki me poznajo, se smejejo. Nerodno pa je zaradi tistih, ki me ne poznajo. Gre za blatenje moje osebnosti. Po 15 letih kariere te lahko nekdo tako oblati. Ni prijetno, ko se tvoje ime pojavi v takšnem kontekstu."

Po mojem mnenju je hrvaški medij potegnil vzporednico med stavami in igralci, ki smo odšli iz kluba. Dve stvari so povezali v eno. Med starejšimi so izbrali najstarejšega.
Danijel Brezič


Brezič je nadaljeval: "Da bi se čez noč prelevil v enega od organizatorjev nameščanja rezultatov, bi moral biti izjemno sposoben. Imam tak občutek, kot da bi Green Peace obsodili, da ubija kite v oceanu. Vedno sem bil proti temu. V rokah nisem držal niti karte, kaj šele da bi bil v kazinoju. V igrah na srečo nisem porabil niti enega centa. Čas bo pokazal in, upam, tudi rezultati preiskav, kdo je zraven in kdo ni. Dejstvo pa je, da sem na tekmi z Metallurgom napravil enajstmetrovko. Če je to sumljivo, potem razumem, ampak treba si je ogledati vso tekmo. Kdo se je boril, kako se je boril, kako je do tega prišlo."

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Sem tukaj v Sloveniji, tuji mediji pa pišejo, da me ni. Dostopen sem vsem, čakam, da se kaj zgodi, da se primer reši. S tem se ne bom več ubadal. To je šlo predaleč.
Ermin Raković

Ermin Raković, nekdanji napadalec Interblocka, Domžal, Olimpije, Mure, Maribora, Celja in nekaterih tujih klubov nam je povedal: "Bil sem že pri odvetniku in vložil tožbo proti Indexu. Izjemno sem razočaran, moja družina zaradi tega trpi. Sem tukaj v Sloveniji, tuji mediji pa pišejo, da me ni. Dostopen sem vsem, čakam, da se kaj zgodi, da se primer reši. S tem se ne bom več ubadal. To je šlo predaleč."

 

Raka je dodal tudi: "Od tega, kar je zapisal hrvaški medij, ne drži niti ena stvar. Da imam jaz stavnico v bovling centru … Nimam je, niti je nisem nikoli imel. Odslej bomo to reševali na sodišču. Kosto Turnerja poznam, tega nikoli nisem zanikal. Sva poslovna partnerja, imava zemljo skupaj. Človek je popolnoma normalen, imava korektne odnose. Morda mediji namigujejo zaradi njega … Trenutno sem samo pri odvetnikih. Mediji mi delajo veliko škodo, materialno, fizično in psihično."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.