Šport > Nogomet
17 ogledov

Bruce planil na gostujočega trenerja

steve bruce gus poyet Profimedias
Premierligaško tekmo med Sunderlandom in Hull Cityjem, ki se je končala z neodločenim izidom (1:1) sta začinila trenerja Gus Poyet in Steve Bruce.

Potem ko je policija aretirala nogometaša Adama Johnsona, ki ga sumijo spolnih odnosov s 15-letnim dekletom, so črne mačke poskrbele za nov incident na gostovanju pri Hull Cityju.

Glavni sodnik Mike Reed je v 37. minuti Jacku Rodwellu pokazal rumeni karton zaradi simuliranja, kar je razjezilo gostujočega trenerja Gusa Poyeta. ''Izključen sem bil, ker sem brcnil vedro. Vem, da ne izgleda lepo, a raje to, kot pa da rečem nekaj, kar bi potem obžaloval,'' je priznal Poyet.

Glavni delilec pravice je nekdanjega urugvajskega vezista izključil na predlog četrtega sodnika, Poyet pa je bil očitno prepričan, da je pri tem odločilno vlodo odigral domači trener Steve Bruce.

Poyet se je odpravil do svojega kolega in mu želel čestitati, kar je slednji zavrnil, trener Sunderlanda pa mu je nekaj prišepnil in vse skupaj pospremil s pomenljivim aplavzom. To je domačega trenerja tako razjezilo, da ga je moral sodnik fizično pridržati, saj bi v nasprotnem primeru planil na gostujočega kolega.

''Očitno se ni strinjal''

''Ne vem, kaj drugega naj bi naredil. Očitno je bil jezen zaradi nečesa,'' je po tekmi dejal Bruce in dodal, da je Rodwell nedvomno želel pretentati delilca pravice. ''Sodnik je dobro videl, a Gus se očitno ni strinjal.''

Poyet, ki si je drugi polčas ogledal s tribune, je spregovoril tudi o Johnsonu, ki ga bremenijo obtožbe o spolnem občevanju z dekletom, mlajšim od 16 let. ''Lahko vam povem le to, da je za nami zelo težak dan. Zelo težak. Takšnega še nisem doživel,'' je povedal trener.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.