Šport > Nogomet
19 ogledov

Buronja tretji med vsemi

Med moštvi, ki sodelujejo v spletni igri FC:08, so tudi BELITOK, BurekUnited, ma Žurnal24 main
Ta konec tedna je potekal prvi turnir spletne igre FC:08. Slovenski tekmovalci so se odrezali odlično, kar trije so se uvrstili med deset najboljših na svetu.

Zmagovalec med Slovenci je postal buronja, ki se je na svetovni lestvici zavihtel na visoko tretje mesto. Zbral je 3365 točk in v treh dneh zabil kar 123 golov. Buronja je v kvalifikacijah trenutno na osmem mestu svetovne lestvice in je drugi najboljši Slovenec. Za zmago na prvem turnirju bo prejel Philipsov HDD-predvajalnik SA 6045.

Drugi najboljši Slovenec na turnirju, tmathree, je dosegel 3342 točk in se uvrstil na visoko šesto mesto na svetovni lestvici. Za nagrado bo prejel avtoradio znamke Pioneer DEH 300 MP. Tretji najboljši Slovenec je postal FCLjubljana, ki je zbral 3263 točk in se uvrstil na deseto mesto na svetovni lestvici. Prejel bo Philipsov DATA/MP3-predvajalnik SA 3115.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.