Šport > Nogomet
14 ogledov

Busquets provociral: "Ronaldo - jokica!"

Busquets Ronaldo Barcelona Real Madrid El Clasico Youtube
Dan po vročem "El Clásicu" na dan prihajajo sočne podrobnosti z velikega obračuna na Camp Nouu. V glavni vlogi Cristiano Ronaldo.

"Kup dre*a! Kup dre*a!" se je Cristiano Ronaldo drl na pomočnika glavnega sodnika Alberta Unidana Mallenca, ko slednji ni dvignil zastavice za prekršek Javierja Mascherana v kazenskem prostoru, ki bi pri rezultatu 1:0 za Barcelono pomenil najstrožjo kazen za Real Madrid.

Ronaldo je nato dobil rumeni karton zaradi pritoževanja, Barcelona je namreč kmalu po njegovem padcu prek Alexisa Sáncheza zadela za 2:0, Portugalec pa je povsem izgubil živce.

Tudi Messi se je smejal Ronaldu

To dan po "El Clásicu" na Camp Nouu razkrivajo številni posnetki španskih televizij, ki so podrobno spremljale prvega madridskega zvezdnika Ronalda. Portugalec se je med tekmo tudi jezno prerekal s kapetanom Sergiom Ramosom, ki mu ni bil všeč dogovor za pokrivanje med podajami iz kota.

Objektivom ni ušel niti Lionel Messi. Argentinec se je ob huronskih protestih Ronalda na sredini igrišča zgolj nasmehnil svojemu velikemu rivalu, najbolj provokativen pa je bil Sergio Busquets, ki je Ronaldu več kot očitno z gestami sporočal, da je "jokica". To je bil poleg "čebelice" sicer tudi Ronaldov vzdevek iz otroštva, a dvomimo, da je Busquets poslušal nedavno pripoved Ronaldove mame.  

"Niti slučajno nismo zmagali zaradi sodnika. Vsakič, ko izgubijo, je najlažji izgovor sodnik," je realovce po tekmi okrcal Busquets. "Ne morejo se pritoževati, še najmanj pa v letošnji sezoni. Sodnik se je morda res zmotil na eni ali drugi strani, toda niti slučajno ni vplival na končni rezultat."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.