Šport > Nogomet
22 ogledov

Čadikovski zapušča Olimpijo

Olimpija Rudar Stožice čadikovski Benjamin Kovač
Makedonski napadalec Dragan Čadikovski zapušča vrste ljubljanske Olimpije. V uradni izjavi kluba piše, da igralec ni bil zadovoljen s svojim statusom v moštvu, a pravi razlog za odhod se skriva drugje. Čadikovski je na tekmi proti Nafti celo preklinjal trenerja Olimpije Dušana Kosiča.

Makedonski napadalec s slovenskim potnim listom Dragan Čadikovski po treh mesecih zapušča ljubljanskega nogometnega prvoligaša Olimpijo. Čadikovski in Olimpija sta v ponedeljek dosegla dogovor o sporazumni prekinitvi pogodbe, je Olimpija sporočila na spletni strani.

"Napadalec, ki je v Ljubljano prišel letos poleti, ni bil zadovoljen s svojim statusom v moštvu, zato sta se obe strani strinjali, da je razhod najboljša rešitev za vse vpletene. Čadikovski je v preteklih dneh prejel tudi nekatere ponudbe iz Južne Koreje, kjer je že igral pred prihodom v Ljubljano, Olimpija pa mu ne bo delala težav pri prestopu v nov klub. Draganu želimo v nadaljevanju kariere veliko uspeha," je zapisano v skopi izjavi za javnost, objavljeni na spletni strani NK Olimpije. Klubski funkcionarji za dodatne komentarje glede omenjenega primera niso na voljo.

Do prekinitve sodelovanja Čadikovskega in Olimpije naj bi po poročanju nogometnega spletnega portala Nogomania prišlo, ker si je Čadikovski na sobotni tekmi z Nafto privoščil nov izbruh jeze.

Napadalec, ki je igral tudi za Maribor, Celje in Rudar, je preklinjal Olimpijinega trenerja Dušana Kosiča, potem ko ga je strateg zeleno-belih zamenjal že v 40. minuti prvega polčasa. Čadikovski pa svoje menjave ni sprejel z odobravanjem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.