Šport > Nogomet
21 ogledov

Cannavaro v Dubaj, Kovač v penzijo

Leta 2006 je Cannavaro dobil Fifino nagrado za igralca leta. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Nekdanji Fifin igralec leta (2006) Fabio Cannavaro bo kariero nadaljeval in sklenil v Dubaju, kjer namerava živeti tudi po koncu kariere. To je sklenil nekdanji hrvaški reprezentant Robert Kovač.

Cannavaro gre v Dubaj
Italijanski branilec Fabio Cannavaro se za dve leti seli na Arabski polotok. Šestintridesetletni nogometaš je namreč podpisal dveletno pogodbo z moštvom Al Ahli iz Dubaja, so v sredo sporočili iz kluba, kjer drugih podrobnosti v zvezi s pogodbo niso razkrili. V klubu so prihod Cannavara označili za zelo pomembno pridobitev, saj gre za nogometaša, ki je v svoji bogati karieri nosil drese Napolija, Parme, milanskega Interja, torinskega Juventusa in Reala iz Madrida. Cannavaro pa je ob podpisu pogodbe priznal, da si je želel zaživeti v enem od arabskih emiratov in tam zaključiti športno pot.

Kovač končal kariero
Nekdanji hrvaški nogometni reprezentant Robert Kovač je pri 37 letih sklenil svojo uspešno kariero, je na spletnih straneh poročal nogometni klub Dinamo iz Zagreba. Eden najboljših hrvaških branilcev vseh časov je svojo odločitev že sporočil športnemu direktorju kluba Zoranu Mamiću. Kovač je bil v karieri uspešen nogometaš münchenskega Bayerna, Juventusa iz Torina, Borussie iz Dortmunda, v zadnjih dveh sezonah pa tudi zagrebškega Dinama. Za hrvaško reprezentanco je zbral kar 80 nastopov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.