Šport > Nogomet
16 ogledov

Capello bo prevzel Ruse

Fabio Capello Žurnal24 main
Rusko izbrano vrsto bo po poročanju Sport Ekspresa prevzel italijanski strokovnjak Fabio Capello, ki bo podpisal dveletno pogodbo.

Mediji so že v četrtek poročali, da je v Moskvo na resne pogovore o selektorskem mestu ruske izbrane vrste prispel nekdanji selektor angleške nogometne reprezentance Fabio Capello. Kot je danes potrdil ruski časnik Sport Ekspres, bo italijanski strateg z vodstvom ruske nogometne zveze v prihodnjih 14 dneh podpisal dveletno pogodbo.

Capello, ki bo na selektorskem stolčku nasledil Nizozemca Dicka Advocaata, naj bi po pisanju časnika na leto prejel med pet in šest milijonov ameriških dolarjev.

Šestinšestdesetletni Capello je nazadnje bdel nad angleško reprezentanco, Ruse pa bo vodil do svetovnega prvenstva 2014 v Braziliji.

Po evropskem prvenstvu v Ukrajini in na Poljskem, ko je Rusija izpadla po predtekmovanju, v ruski nogometni zvezi niso podaljšali sodelovanja z Advocaatom, ki je odšel v PSV Eindhoven.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.