Šport > Nogomet
8 ogledov

Capello? Ne, Anži prevzel Hiddink

Guus Hiddink EPA
Nekaj časa se je govorilo, da bo ruski Anži prevzel Fabio Capello, toda na klop ruskega mogotca Sulejmana Kerimova se je usedel Guus Hiddink.

Bogati ruski nogometni klub Anži Mahačkala je sklenil dogovor o sodelovanju z nizozemskim nogometnim strategom Guusom Hiddinkom, so danes objavili ruski mediji. Lastnik ruskega kluba Sulejman Kerimov je pred kratkim odpustil trenerja Jurija Krasnožana.

Petinšestdesetletni nogometni strokovnjak se je novembra lani razšel s turško nogometno zvezo, ker se mu s Turčijo ni uspelo kvalificirati na evropsko prvenstvo.

S trenerskim mestom pri Anžiju Mahačkali so povezali tudi nekdanjega angleškega selektorja Fabia Capella, a je Italijan namigovanja odločno zanikal.

Ekipa Anžija je trenutno sedma na ruski prvenstveni lestvici. Nekdanji nizozemski, avstralski, ruski, južnokorejski in turški selektor Hiddink je med drugim v svoji karieri vodil tudi klube PSV Eindhoven, Fenerbahče, Valencia, Real Madrid in Chelsea.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.