Šport > Nogomet
11 ogledov

Capello prečrtal Beckhama

Nogometna ikona je krstno tekmo za angleško izbrano vrsto odigral septembra leta Žurnal24 main
Selektor angleške izbrane vrste Fabio Capello je s seznama angleških reprezentantov črtal Davida Beckhama, ki bo moral bržkone skleniti reprezentančno kariero.

Fabio Capello je namreč dejal, da 35-letnega Davida Beckhama ne bo povabil v kvalifikacijski ciklus za evropsko prvenstvo, ki bo čez dve leti na Poljskem in v Ukrajini, saj naj bi bil za reprezentanco prestar.

"David je izjemen igralec, a moramo gledati v prihodnost," je po sredini tekmi z Madžarsko, ki jo je Anglija na londonskem stadionu Wembley dobila z 2:1, med drugim dejal Capello, ki se z Beckhamom še ni pogovoril o tej "občutljivi temi", a se bo v kratkem.

Beckham je za angleško izbrano vrsto odigral 115 tekem, njegova velika želja, da bi ujel nekdanjega vratarja angleške izbrane vrste Petra Shiltona, ki je zbral 125 nastopov, pa bo ostala neizpolnjena. Na letošnjem svetovnem prvenstvu v Južnoafriški republiki ni nastopil zaradi poškodbe Ahilove tetive, v teh dneh pa je po petih mesecih rehabilitacije že začel vaditi z moštvom Los Angeles Galaxy. Nekdanji igralec Manchester Uniteda, madridskega Reala in italijanskega Milana se še ni odzval na besede angleškega selektorja, njegov tiskovni predstavnik Simon Oliveira pa je dejal, da je Beckham vedno pripravljen nastopati za reprezentanco.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.