Šport > Nogomet
0 ogledov

Capello prinesel zmagovalno miselnost

Fabio Capello pred SP v nogometu nima mirnega spanca. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Napadalec Manchester Uniteda Wayne Rooney je navdušen nad angleškim nogometnim selektorjem Fabiem Capellom, za katerega pravi, da je iz Angležev naredil zmagovalce.
"Verjamemo, da lahko zmagamo na vsaki tekmi, in to samozavest je na nas prenesel Fabio Capello," je jasen Wayne Rooney. Napadalec Manchester Uniteda dodaja: "Capello je briljanten. Dosegel je vse, kar se v nogometu da doseči. Točno ve, kaj hoče, in to dosega na najboljši mogoč način. Z igralci, ki jih imamo in ki igrajo v angleškem prvenstvu, imamo vse potrebno za trofeje," dodaja nogometaš, ki je v sobotni prijateljski tekmi Anglije proti Slovaški pri zmagi s 4:0 zadel dvakrat. To je bil 49. Rooneyjev nastop za Otočane in njegova 20. in 21. zadetek. Naslednji se bodo Angležem po robu postavili Ukrajinci, ki v sredo v okviru kvalifikacij za svetovno prvenstvo leta 2010 v Južnoafriški republiki prihajajo na Wembley. "Vsakič, ko stopim na igrišče v angleškem dresu, dobim kurjo polt. Moštveni duh je na najvišji mogoči točki, vsi se šalijo in smejijo. Proti Ukrajini šteje le zmaga," je odločen Rooney.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.