Šport > Nogomet
15 ogledov

Capello za Inter boljši od Guardiole

Fabio Capello Žurnal24 main
Nekdanji kapetan hrvaške reprezentance Zvonimir Boban je prepričan, da bi Interju v tem trenutku najbolj koristil Fabio Capello. "Guardiola bi se mučil, v Barceloni ima narejeno ekipo, medtem ko bi moral pri Interju graditi na novo," meni Boban.

Po nizu slabših rezultatov Interja (v zadnjih petih kolih Serie A je osvojil le eno točko) italijanski mediji že iščejo naslednika Claudia Ranierija. Med glavnimi kandidati se večkrat omenjata nekdanji angleški selektor Fabio Capello in trener Barcelone Pep Guardiola. "Capello ali Guardiola? Mislim, da bi bil Capello boljša rešitev, bolje bi se znašel. Guardiola bi se mučil, v Barceloni ima narejeno ekipo, medtem ko bi moral pri Interju graditi na novo," meni Zvonimir Boban, ki je v svojih najboljših letih razveseljeval navijače Interjevega mestnega tekmeca.

V medijih se pogosto omenjata tudi nekdanja velika zvezda italijanskega nogometa Roberto Baggio in sloviti vratar Interja Walter Zenga. "Baggia zelo spoštujem, toda Zenga bi bil boljša rešitev. Ima več izkušenj na klopi, po žilah pa se mu pretaka Interjeva kri," je še dodal Boban in na kratko napovedal razplet obračuna med Interjem in Marseillom v prvi tekmi osmine finala Lige prvakov: "Nadejam se zmage Interja, toda mislim, da bodo slavili Francozi."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.