Šport > Nogomet
13 ogledov

Carlo ostro nad Tato: "Ne razume niti svoje Barçe"

Ancelotti Granada Real Madrid Valdebebas novinarska konferenca EPA
Trener madridskega Reala Carlo Ancelotti na nedeljski novinarski konferenci ni želel komentirati prihoda Garetha Bala, je pa vrnil udarec trenerju Barcelone Gerardu Martinu.

Rekordni prestop Garetha Bala iz Tottenhama v Real Madrid naj bi bil le še vprašanje časa, 99-milijonska investicija belega baleta pa na klic novih delodajalcev, ki uradno prestopa še vedno niso objavili, čaka v znamenitem španskem letovišču Marbella.

Na nedeljski novinarski konferenci pred ponedeljkovo ligaško tekmo v Granadi so novinarji trenerja Reala Carla Ancelottija vprašali, če bi se bodoči najdražji nogometaš na svetu skladal z njegovo ekipo. Ancelotti se je zasmejal in dejal, da ima v tem trenutku "druge težave".

Brez odgovora

"Razumem, da je to zelo zanimiva tema za vse, ampak jaz ne morem reči ničesar, ker v tem trenutku ni igralec Reala. Žal mi je, ampak ne morem odgovoriti," je povedal Italijan, na vrtanje prisotnih britanskih kolegov, zakaj vendar noče odgovoriti, pa še dodal:

"Najprej zato, ker Gareth Bale v tem trenutku ni nogometaš Real Madrida. Drugič zato, ker moram spoštovati svoje igralce, s katerimi smo osredotočeni na našo jutrišnjo tekmo. Moram spoštovati vse španske novinarje, ki me to sprašujejo iz dneva v dan, a jim ne odgovorim. Za vas je torej enako, ne želim vam odgovoriti."

"Martino ne razume svojega kluba"

Je pa Ancelotti ponudil bolj oster odgovor svojemu barcelonskemu kolegu Gerardu Martinu, potem ko je argentinski trener dan prej dejal, da se mu zdi 99 milijonov evrov, ki naj bi jih za Bala plačal madridski klub, "pomanjkanje spoštovanja" za trenutne svetovne razmere.

"To so bile besede, ki jih nisem razumel," je povedal Ancelotti. "On še ni dolgo tukaj, zato še ne razume, kako deluje evropski nogomet. Prav tako ne razume svojega kluba, ker je Barcelona zapravila denar za nekaj zelo pomembnih igralcev. Ne želim si govoriti o tem, ampak menim, da so bile njegove besede malce čudne."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.