Šport > Nogomet
22 ogledov

Carlo potrdil: Ronaldo ne bo igral

carlo ancelotti EPA
Carlo Ancelotti je na tiskovni konferenci pred sredinim obračunom z Galatasarayem potrdil, da na tekmi ne bosta zaigrala Cristiano Ronaldo in Raphaël Varane.

Real Madrid bo sredino tekmo Lige prvakov proti Galatasarayu odigral brez Cristiana Ronalda, ki se je poškodoval na tekmi proti Almerii. Čeprav je sprva kazalo, da se bo portugalski napadalec nemudoma vrnil na nogometne zelenice, pa je trener belega baleta Carlo Ancelotti potrdil, kar se je šušljajo že nekaj dni: Ronaldo ne bo zaigral na Santiago Bernabéuu, kjer naj bi mu prav posebno dobrodošlico izreklo kar 45 tisoč navijačev.

''Cristiano ne bo zaigral v sredo. Naletel je na manjšo težavo in jutri bo ponovno začel s treningi. Videli bomo, če bo nared za sobotno tekmo proti Valladolidu. Gre za nategnjeno mišico, vendar verjame, da bo v soboto lahko zaigral. Igral bo le v primeru, da ne bo tvegal poškodbe,'' je povedal italijanski strateg in dodal, da bo njegov položaj zasedel bodisi Jesé Rodriguez bodisi Ángel di María.

Ancelotti je prav tako razkril, da bo Raphaël Varane zaradi poškodbe kolena počival naslednjih 12 dni. ''Potrebuje čas za okrevanje. 12 dni ne bo igral. Upamo, da se koleno v tem času ne bo napihnilo. Počivati mora, nič drugega,'' je dodal trener Reala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.