Šport > Nogomet
15 ogledov

"Carroll mora upravičiti stroške"

Carroll
1/23
Žurnal24 main
Liverpoolov trener Kenny Dalglish je potrdil, da je bil Andy Carroll vreden 41 milijonov evrov, kolikor so reds plačali zanj. Na ta način je 22-letnik postal najdražji angleški nogometaš.

Znesek je naletel na zgražanje številnih komentatorjev: "Da je podpisal Carroll, je za nas izjemno, celo fantastično. Lahko potrdim, da smo glede njegovega prihoda bolj pozitivni, kot ste vi," je Kenny Dalglish zabrusil novinarjem, ki jih je jasno najbolj zanimal denar: "Njegova cena verjetno presega znesek, ki naj bi ga plačali po mnenju večine, ampak vsak tukaj mora upravičiti svojo plačo in stroške. Če lahko to storite vi, lahko tudi mi."

Ob predstavitvi je spregovoril tudi sam napadalec, ki bo svoje novo moštvo s tribun zaradi poškodbe stegenske mišice opazoval še nekaj tednov. "Prepričan sem, da bo čas kmalu pokazal, koliko sem vreden. Zabijal sem v Newcastlu in to nameravam početi tudi tukaj," je dejal 22-letni Carroll, ki je za klub Harisa Vučkića v letošnji sezoni zabil 11 golov, v Liverpool pa prestopil na zadnji dan za to namenjenega obdobja. Enako je storil Luis Suárez, ki je proti Stoke Cityju debitiral sanjsko – z zadetkom ob zmagi 2:0.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.