Šport > Nogomet
12 ogledov

Carrollov debi proti Unitedu?

Carroll je zelenico Anfielda zaenkrat preizkusil le na uradni predstavitvi. (Fot Žurnal24 main
Angleški napadalec Andy Carroll, ki je med zimskim prestopnim rokom okrepil Liverpool, bi za svoj novi klub kaj lahko debitiral že v nedeljo. Nič takšnega, če ne bi na Anfield prihajal Manchester United.
Vroči Meireles bo igral
Zadetki za Liverpool so zadnje čase prihajali iz precej nepričakovanega vira. Portugalec Raul Meireles je na svojega prvega v dresu Redsov čakal skorajda 20 tekem, nato pa je na sedmih zaporednih zadel petkrat. Nekdanji nogometaš Porta naj bi si po "manjši poškodbi kolena" opomogel do nedeljske tekme.

Torkov poraz Manchester Uniteda pri Chelseaju (1:2), šele njihov drugi ligaški v celi sezoni, je angleško ligo spet naredil zanimivo. United je še pred nekaj tedni deloval neustavljivo, toda prvemu porazu proti Wolverhamptonu je zdaj sledila še ničla na Stamford Bridgeu. Toda to je šele začetek, saj brez kaznovanega Nemanje Vidića in poškodovanega Ria Ferdinanda rdeče vrage v nedeljo čaka ena izmed tekem sezone – večni derbi z Liverpoolom.

Iz tabora Redsov prihajajo celo napovedi, da bi napadalec Andy Carroll, zimska 41 milijonov evrov "težka" okrepitev iz Newcastle Uniteda, na derbiju celo dočakal svoj ognjeni krst v rdečem dresu. Po poškodbi stegna, ki ga je mučila že pred prihodom na Anfield, si je Carroll zdaj že zadovoljivo opomogel, saj je z ekipo že opravil celoten trening. V vsakem primeru bo napadalec angleške reprezentance začel na klopi, medtem ko bosta morala nedavno poškodovana Daniel Agger in/ali Fabio Aurelio takoj vskočiti v prvo postavo. Mladi bočni branilec Martin Kelly bo namreč poškodbo s tekme proti West Hamu (1:3) zdravil en mesec, Redsi pa zanj v tem trenutku nimajo druge menjave.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.