Šport > Nogomet
17 ogledov

Casillas bi ostal v Madridu, a …

Žurnal24 main
Ob robu svetovnega prvenstva je prvi vratar španske reprezentance in Real Madrida razkril, da se zanj zanimata oba kluba iz Manchestra. "Kdo ve, kaj se lahko zgodi, še posebej, če pride visoka ponudba."

Iker Casillas velja za steber Real Madrida. Le koliko tekem bi beli balet izgubil, če v vratih ne bi kraljeval 29-letnik? Kaj lahko pa bi se zgodilo, da bi Casillas zapustil špansko prestolnico. Ob robu svetovnega prvenstva v Južnoafriški republiki je Casillas namreč priznal, da se zanj zaimata Manchester United in Manchester City. Ob tem pa je priznal tudi to, da bi se zelo težko sprijaznil z odhodom iz Španije. Casillas je že več let na tarči številnih velikanov evropskega klubskega nogometa, toda za zdaj še nikomur ni uspelo "zadeti" in Ikerja pripeljati v svoje vrste. "Vem za zanimanje Manchester Uniteda in Manchester Cityja. Vsakokrat, ko kateri klub pokaže zanimanje za moje storitve, sem počaščen. V Realu sem že vso  kariero in še vedno grem rad na trening," je med vrsticami Casillas namignil, da bi se resnično težko sprijaznil z odhodom, nato pa dodal: "Tudi z navijači se dobro razumem, toda vsi vemo, kako negotove so stvari v nogometu. Ne bom rekel, da nikoli ne bom odšel. Ravno zdaj bi me Real lahko vrgel iz ekipe. Kdo ve, kaj se lahko zgodi, še posebej, če pride visoka ponudba."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.