Šport > Nogomet
82 ogledov

Casillas prebolel Real Madrid

iker casillas EPA
Španski vratar je razkril, da se je za selitev iz Real Madrida v Porto odločil predvsem zaradi dobrega odnosa s trenerjem Julenom Lopeteguijem.

''Imel sem nekaj ponudb, vendar se mi niso zdele privlačne, prav tako pa sem si želel zapustiti Španijo. S prestopom k Portu sem se poslovil od Real Madrida in ga pustil v preteklosti. Želel sem se posvetiti klubu v drugi državi, ki je še vedno relativno blizu,'' je povedal kapetan španske reprezentance.

Na njegovo odločitev je v največji meri vplival trener Julen Lopetegui, s katerim sta sodelovala že v rezervni ekipi madridskega Reala, dokončno pa ga je prepričalo 27 naslovov državnega prvaka, ki jih je v svoji klubski zgodovini zbral portugalski prvoligaš.

''Klub me je pritegnil, saj ima zaradi tega večji prestiž. Tukaj bom del pomembne ekipe, ki bi vsako leto morala osvajati naslove. Zmaga v domačem prvenstvu je prioriteta,'' je dodal Španec.

Casillas pa s prestopm ni dvigoval prahu le na Pirenejskem polotoku, ampak se je vanj obregnil tudi José Mourinho, ki je nekdanjemu klubu očital, da glede na finančno stanje ravna neodgovorno. Portugalcu je odgovoril predsednik kluba, ki trdi, da Porto plačuje le tretjino nogometaševe plače, ostalo gre na račun Real Madrida.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.