Šport > Nogomet
10 ogledov

Casillas: Ronaldo prijatelj in sovražnik

Casillas, Ronaldo EPA
Vratar nogometašev Real Madrida Iker Casillas je v intervjuju za ESPN dejal, da je njegov klubski soigralec Cristiano Ronaldo njegov prijatelj in hkrati sovražnik.

Mediji so med sezono prelili ogromno črnila o odnosu soigralcev pri Real Madridu vratarju Ikerju Casillasu in prvemu zvezdniku in najboljšemu strelcu Cristianu Ronaldu.

Oba sta vedno trdila, da sta dobra prijatelja, se redno skupaj udeleževala družabnih dogodkov in skupaj fotografirala. Casillas je zdaj priznal, da odnos med njima ni vedno cvetoč.

"Cristiano je moj soigralec in prijatelj. Hkrati pa je tudi moj sovražnik. Veliko se prepirava," je v pogovoru dejal prvi vratar španske reprezentance. Ronaldo je lani v prvenstvu zabil 40 golov in kar 53 v vseh tekmovanjih. Casillas je pohvalil strelsko formo Portugalca in dejal, da bi ga, če bi sestavljal idealno moštvo Real Madrida, uvrstil pred legendo belega baleta Huga Sancheza.

"S Hugom nisem nikoli igral, niti nisem imel priložnosti, da bi ga pogosto gledal. Lahko govorim le o tistem, kar poznam. Cristiano ni slučajno dosegel 40 golov. Zadeval je že prej. Jasno, da je velik," dodaja Casillas, ki je za konec pohvalil tudi trenerja Joseja Mourinha: "Sestavil je ekipo, ki je agresivna in vedno sposobna osvajati lovorike. Pod njegovim vodstvom smo dozoreli. Še vedno smo mlada ekipa, ki pa je že osvojila svojo prvo lovoriko - Kraljevi pokal. S tem se seveda ne bomo zadovoljili. Moramo biti še bolj ambiciozni."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.