Šport > Nogomet
5 ogledov

Casillasa remi na El Clasicu ne zanima

Žurnal24 main
V ponedeljek ob 21.00 se bo svet za dve uri ustavil. Na vrsti bo prvi letošnji El Clasico oziroma obračune med Real Madridom in Barcelono. Iker Casillas razmišlja le o zmagi in ga remi ne zanima.

Real Madrid in Barcelona v državnem prvenstvu v letošnji sezoni praktično še nista naredila napake in tako je že zdaj jasno, da bosta ravno večna rivala med seboj odločila, kdo bo španski prvak. Zmagovalec letošnje vojna bo znan šele drugo leto, zmagovalec prve medsebojne bitke pa bo znana v ponedeljek okoli 23. ure, ko bo na Camp Nou končan prvi letošnji El Clasico. Zdaj že legendarni vratar Reala Iker Casillas razmišlja le o zmagi, saj se dobor zaveda, da točk proti neposrednim konkurentom ne gre izgubljati. "To leto smo odločeni, da zmagamo,“ je dejal španski reprezentant in dodal: "Čeprav imamo točko prednosti pred Barco, ne bi podpisal za neodločen izid.

"Real in Barcelona sta tako izenačena, da bi El Clasico lahko odločil prvenstvo,“ se je velike izenačenosti dotaknil Casillas, ki seveda ni mogel mimo svojega šefa Joseja Mourinha: "Z njim smo se navadili, da ne izgubljamo.“ Lansko leto je Barca dobila oba El Clasica in s tem tudi obrnila prvenstvo v svojo korist. Pri Realu upajo, da bo letos zgodba obrnjena.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.