Šport > Nogomet
217 ogledov

Cassano: "Allegrijeve laži se mi gnusijo"

Antonio Cassano Profimedia
Kontroverzni Antonio Cassano je znan po svojem ostrem jeziku.

Nekdanji italijanski napadalec Antonio Cassano je povedal nekaj krepkih na račun Juventusa in trenerja Massimiliana Allegrija.

Stara dama iz Torina se je z nizom osmih zaporednih ligaških zmag povzpela na četrto mesto Serie A, s čimer pa na Cassana ni naredila prav nobenega vtisa.

"Pravijo, da je Juventus nazaj. Nazaj kje? Za v smeti?" je bil oster upokojeni 40-letni napadalec, ki je bil v preteklosti že večkrat kritičen do obrambne igre, na katero prisega aktualni trener Juventusa.

Allegri | Avtor: Epa Epa
"Allegri ves čas govori, da bodo morali korak za korakom, da je njihov minimalni cilj četrto mesto. To je popolna laž, ki se mi gnusi," je za BoboTV dejal Cassano.

"Zelo dobro se zaveda, da imata Juventus in Inter najmočnejši moštvi v ligi, zato bi se morala oba potegovati za naslov prvaka. Ne motijo me različni pristopi, ko pa me poskuša nekdo na takšen način vleči za nos, mi je to ogabno."

"Juventusovi navijači niso neumni. Požvižgam se na zmagovalno mentaliteto in agresiven pristop, to je za majhne klube. Toda ko imaš ob polčasu tekme na domačem stadionu 44-odstotno posest proti Udineseju ...," je bruhalo iz njega.

Cassano odkrito nasprotuje Allegrijevi nogometni filozofiji, v preteklosti pa je celo dejal, da ne bi nikoli podpisal za Juventus, saj je v prvi vrsti pristaš napadalnega nogometa.

"Novinarji, nekdanji igralci in drugi prijatelji pravijo, da je Juve nazaj. Morda jim celo uspe osvojiti kakšno lovoriko, toda z izjemo tiste tekme z Laziem so bili prav grozni. Celo proti Cremoneseju, ki igra na nivoju Serie B, bi si zaslužili poraz. Toda vratar je naredil neumnost v zadnji sekundi in Juve je prišel do zmage," je bil oster Cassano.

 | Avtor: Print Screen Print Screen

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.