Šport > Nogomet
16 ogledov

Cassano: "Pomembno je živeti!"

italija slovenija cassano Reuters
Italijanski reprezentant in napadalec AC Milana Antonio Cassano se počasi vrača v stare življenjske tirnice. Južnjak je spregovoril o "šoku", ki ga je doživel, ko so mu zdravniki postavili diagnozo in ga operirali na srcu, zaradi česar je še naprej močno vprašljiv za Euro 2012.

"To je bil šok. Najbolj pomembna stvar je bila, da se vrnem k vsakodnevnemu življenju. Za povratek na igrišče bom moral počakati šest mesecev. Medtem pa hodim, hodim, hodim ... S toliko kilometri, ki sem jih naredil, bi prišel do Barija!" je v svojem slogu italijanskim medijem razlagal Antonio Cassano. S tem je spet potrdil bojazni o svojem (ne)nastopu na prihajajočem Euru 2012, saj so mu zdravniki po nujni novembrski operaciji na srcu postavili polletni rok za povratek na zelenice.

Selektor Cesare Prandelli je že večkrat izrazil upanje, da bo lahko na turnirju računal na napadalca AC Milana in enega ključnih igralcev prenovljene Italije, ki jo je Prandelli postavil ravno okrog nekdaj problematičnega, zdaj pa nezamenljivega južnjaka iz Barija. Italijani bodo tekmovanje v skupini C začeli 10. junija, ko se bodo udarili z branilko naslova Španijo. Cassano je po besedah o bolezni nekaj lepih stavkov namenil tudi klubskemu soigralcu Zlatanu Ibrahimoviću, na katerega se je močno navezal.

"Je eden mojih najboljših prijateljev. Z njim in s celim Milanom imamo odlične odnose. Čudno je, da imam dober odnos z vsemi, ampak to drži. Ampak jaz sem vedno jaz ..." je še pristavil Cassano.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.