Šport > Nogomet
29 ogledov

Cassano sinu dal ime Lionel: "Po mojem idolu"

Cassano Milito Inter Milan Chievo Serie A Italija liga prvenstvo EPA
Italijanski nogometaš Antonio Cassano je v ponedeljek prek Twitterja sporočil, da mu je žena Carolina Marcialis povila drugega sina, ki sta ga v čast Lionelu Messiju poimenovala - Lionel. Ideja je seveda zrasla na Cassanovem zelniku.

"Rodil se je Lionel!" je prek Twitterja spročil Antonio Cassano in dodal, da je svojega drugega otroka poimenoval po svojem idolu Lionelu Messiju, argentinskem nogometašu Barcelone, do katerega je italijanski južnjak že večkrat izrazil veliko občudovanje.

Lionel je drugi sin nogometaša Interja in soigralca Samirja Handanovića, potem ko mu je žena Carolina Marcialis aprila leta 2011 že povila malega Christopherja. O imenu za drugorojenca sta se zaljubljenca dogovarjala vse od decembra, nekdanji igralki vaterpola pa ime Lionel bojda ni bilo preveč všeč.

"To je drugo največje veselje v mojem življenju poleg rojstva prvega otroka. Dal sem mu ime Lionel v čast tistemu, ki je po mojem mnenju največji igralec vseh časov, moj idol," je bil presrečen Cassano. "Upam, da bo igral kot oče, ampak kot Messi bo nemogoče. Že nekaj časa sem govoril Carolini, da bi mi bilo všeč, da bi ga poimenovala tako - ona ni hotela, ampak na koncu me je presenetila in ugodila moji želji."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.