Šport > Nogomet
17 ogledov

Cassano tudi uradno Milanov

Antoni Cassano je v dresu Milana že nastopil tudi na prijateljskem srečanju. (Fo EPA
Antonio Cassano že teden dni trenira z ostalimi igralci Milana, v ponedeljek pa je tudi uradno postal član sedemkratnih evropskih prvakov.

Kontroverzni italijanski nogometaš Antonio Cassano je v ponedeljek tudi uradno postal član Milana. Za prestop 28-letnega igralca, ki je nazadnje nosil dres Sampdorie, uradno pa je bil še vedno član madridskega Reala, so se vpleteni klubi dogovorili že pred novoletnimi prazniki, zdaj pa so podpisali tudi pogodbo. Z Milanom je podpisal tri in pol letno pogodbo.

Cassano je z novimi soigralci sicer že teden dni na pripravah v Dubaju.

Pri Sampdorii je bil Cassano eden vodilnih igralcev, vendar se je oktobra sprl s predsednikom genovskega kluba Riccardom Garronejem in si prislužil suspenz. Ker se sprti strani nista mogli dogovoriti o nadaljevanju kariere, se je v zgodbo vključil milanski klub. Kot poročajo italijanski mediji, so nazadnje Cassano, Milan in Sampdoria skupaj plačali pet milijonov evrov odškodnine Realu, ki je nogometaša Sampdorii leta 2007 le posodil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.