Šport > Nogomet
14 ogledov

Cavani in Luiz se ne želita vrniti v Pariz

david luiz EPA
Nogometaša Edinson Cavani in David Luiz, ki igrata za klub Paris Saint-Germain sta bil med terorističnim napadom v Parizu v Južni Ameriki, saj sta nastopala za reprezentanco. Sedaj se ne želita vrniti v Evropo.

Brazilec David Luiz, ki je v poletju leta 2014 v Paris Saint-Germain prišel za 49,5 milijona evrov iz Chelseaja, se po tekmi za reprezentanco ne želi vrniti v Pariz. "Igrati za PSG je moj poklic, a če bi se lahko sam odločil, se ne bi vrnil," je povedal Luiz po tekmi z Argentino. 28-letni Brazilec z družino trenutno živi v Parizu.

"Moji prijatelji in nekaj članov moje družine je v Parizu. Vsi so zelo žalostni in se bojijo. Ne vem še, kaj bom storil," je dodal Luiz. Pariški klub naj bi ga že poklical in mu naročil, naj se vrne.

Ibrahimović izgubil dva prijatelja v Bataclanu

Tudi Urugvajec Edinson Cavani je svojim soigralcem v urugvajski reprezentanci zaupal, da bi raje ostal v Južni Afriki in se ne bi več vrnil v Pariz. Cavani za PSG igra od leta 2013.

Švedski zvezdnik Zlatan Ibrahimović je po tekmi kvalifikacij za EP 2016 proti Danski razkril, da sta med napadom na nočni klub Bataclan umrla njegova prijatelja Pierre Innocenti in Stephane Albertini. "Poskušal sem se osredotočiti na tekmo, a bilo je zelo težko," je povedal Ibrahimović po tekmi.

 

#prayforparis

A photo posted by IAmZlatan (@iamzlatanibrahimovic) on Nov 14, 2015 at 5:29am PST

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.