Šport > Nogomet
12 ogledov

Cavani: Ne želim kot Messi igrati za denar

Napoli Manchester City Liga prvakov Cavani EPA
Edinson Cavani v zadnjem času navdušuje v majici Napolija. Urugvajec se je na legendarnem stadionu San Paolo znašel več kot odlično. V prihodnje pa si želi na jugu Italije osvojiti tudi kakšno lovoriko.

Goreči Italijani so Edinsona Cavanija po nizu odličnih iger že začeli primerjati z "božanstvom", ki sliši na ime Diego Armando Maradona. Mali zeleni je bil zadnji, ki je uspel poskrbeti za tako evforijo v Neaplju, a Urugvajec in soigralci bi lahko še nadgradili njegove uspehe.

"Ne želim biti Leo Messi. Moj cilj ni igranje zaradi denarja. Želim si le drugim zapustiti lepe spomine na mene. To je najpomembnejše," je pred dnevi izjavil Cavani, ki očitno ne mara preveč po mnenju mnogih najboljšega nogometaša na svetu.

Urugvajec se je dotaknil tudi življenja na jugu Italije. Jasno je, da nogometaši po zadnjih uspehih zasebnosti praktično ne poznajo. "Zasebnega življenja ni, vendar so navijači zelo strastni. Moje sanje so, da z Napolijem osvojim lovoriko," dodaja Cavani, ki si v prvi vrsti predvsem želi zdravja. Ob vprašanju, kdo je njegov vzornik, je Urugvajec s prstom pokazal na legendarnega argentinskega napadalca Gabriela Batistuto: "Menim, da imava podobne lastnosti."

Komentarjev 1
  • juventus1897 07:29 03.marec 2012.

    Cavani-glumac ! Vsi v S.C Napoli vejo da je vreden vsaj 50mio evrov! Kdo že ne igra za denar? Po moje samo CIMEROTIČ!