Šport > Nogomet
34 ogledov

Če bi bil Iličić Messi ali Ronaldo?

Josip Iličić je s svojo akcijo osmešil dva branilca Chieva, tudi Boštjana Cesarj
1/2
Žurnal24 main
Italijanski mediji, še posebej pa predsednik Palerma Maurizio Zamparini, so bili navdušeni nad podajo Josipa Iličića, za katero se mnogi čudijo, kako mu je to sploh uspelo.

Josip Iličić je kljub temu, da na tekmi proti Chievu ni blestel, s potezo srečanja pozornost medijev spet preusmeril nase.

Čudežno podajo slovenskega reprezentanta si lahko ogledate tukaj, predsednik Palerma Maurizio Zamparini pa zaradi nje po tekmi kar ni mogel prehvaliti Kranjčana. "To je bila najlepša akcija v sezoni. Če bi se pisal Messi ali Ronaldo, ali pa bi igral v Barceloni ali Realu, bi o tej potezi poročali vsi največji mediji," je prepričan Zamparini.

Nad Iličićem je bil navdušen tudi soigralec Abel Hernandez: "Je izreden nogometaš. To sem spoznal že, ko je proti nam igral v dresu Maribora. Iz njega še nekaj bo. Menim, da lahko igra prav v vseh največjih ekipah." Še bolj je bil navdušen nad podajo Joja: "Kdo lahko naredi kaj takega? Jaz zagotovo ne, tega nisem sposoben."

Palermo je na gostovanju pri Chievu iztržil remi brez zadetkov, na lestvici italijanskega prvenstva pa je po 19 kolih na petem mestu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.