Šport > Nogomet
40 ogledov

"Če bo Nasri igral, bo nastal problem"

Roberto Mancini, Manchester City Reuters
Roberto Mancini je izrazil željo, da bi v naslednjih dveh dneh ekipo Manchester Cityja okrepil še s Samirjem Nasrijem iz Arsenala, a opozarja, da bo nastal problem, če bo Francoz za topničarje zaigral na povratni tekmi zadnjega kola kvalifikacij za Ligo prvakov proti Udineseju.

"Nadejam se, da bomo Nasrijev prestop izpeljali v prihodnjih dveh dneh," je svojo željo angleškim medijem zaupal Italijan na klopi Manchester Cityja. Roberto Mancini je celo nagovoril svojega stanovskega kolega pri Arsenalu, Arsena Wengerja, da Samirja Nasrija v sredo ne pošlje na igrišče: "Če nastopi za Arsenal v Ligi prvakov, bo nastal problem. Nisem prepričan, da se nam ga v tem primeru splača kupiti. Kot pa sem že dejal, nadejam se, da bomo prestop zaključili do srede in tekme Arsenala proti Udineseju."

Pogovori okoli prestopa francoskega reprezentanta med sinjemodre so tako ali tako dobili veliko večje razsežnosti, kot bi marsikdo pričakoval. Problem je nastal pri posrednikih, ki se med seboj ne morejo dogovoriti o višini provizije. City naj bi bil za Nasrija sicer pripravljen odšteti 25 milijonov funtov, kar je pravzaprav velikanska vsota, če vemo, da Nasrija pogodba s topničarji veže le še eno leto in da je pred časom že zavrnil podpis nove pogodbe.

Mancini pa se ne bo zadovoljil zgolj z Nasrijem. Čeprav ima v ekipi že lepo število nezadovoljnih nogometašev, ki nikoli ne bodo dobili priložnosti, si Italijan želi še nekaj dodatnih okrepitev. "Na voljo imamo še 10 dni prestopnega roka. Potrebujemo še nekaj igralcev, da dopolnim ekipo. Menim, da Nasri ne bo naša zadnja okrepitev," je dejal Mancini, ki mu ob dobrodušnih in z nafto podprtih lastnikih resnično ni težko razmišljati o dodatnih okrepitvah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.