Šport > Nogomet
20 ogledov

''Če bom gledal El Clásico? Ne, hvala''

jose mourinho EPA
Trener Chelseaja José Mourinho si ne bo ogledal obračuna med Real Madridom in Barcelono, saj bo z mislimi že na nedeljski tekmi proti Manchester Cityju.

José Mourinho je povsem osredotočen na nedeljski derbi angleške Premier lige, ko se bosta na Stamford Bridgu pomerila Chelsea in Manchester City.

Portugalski strateg je sprva dejal, da ga tekma med Realom in Barcelono, ki bi na sporedu v soboto, sploh ne zanima, nato pa vendarle priznal, kdo je njegov favorit. ''Ne, ne bom gledal. Vseeno mi je,'' je povedal Mourinho in dodal: ''Če vas zanima, ali imam favorita, vam lahko povem, da ga imam.''

Nekdanji trener kraljevega kluba si tekme ne namerava ogledati. ''Ne bom v soboto žrtvoval spokojnosti pred pomembno tekmo v nedeljo. Večerjal bom z družino in odšel spat,'' je dodal Mou. Ob vprašanju, komu privošči zmago, mu ni bilo potrebno dolgo razmišljati. ''Real Madridu,'' je izstrelil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.