Šport > Nogomet
28 ogledov

''Če izgubim proti Keku, ne smem domov''

ćiro blažević EPA
Nogometaši Rijeke bodo danes popoldne na domači Kantridi odigrali humanitarno tekmo proti ekipi All Star. V zasedbi Matjaža Keka naj bi debitiral tudi Roman Bezjak.

"Za to tekmo se pripravljam kot za finale svetovnega prvenstva! Moja žena, ki me sicer zelo podpira, me je opozorila, da me je Matjaž Kek že nekajkrat premagal in to je odlična priložnost za revanšp. Če ponovno izgubim proti Keku, se ne smem vrniti domov," je današnji dobrodelni obračun med Rijeko in zasedbo All Star v svojem slogu napovedal selektor zvezdnikov Miroslav Ćiro Blažević.

Za njegovo moštvo bo med drugim nastopil tudi hrvaški reprezentančni napadalec Andrej Kramarić, ki je v zimskem prestopnem roku prestopil iz Rijeke v angleški Leicester, v ekipi Matjaža Keka pa naj bi v prvi enajsterici debitiral Roman Bezjak. Konec tedna bo Rijeka priprave na novo sezono nadaljevala v Kranjski Gori.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.