Šport > Nogomet
33 ogledov

Če jih zavrne Ruud, želijo Teveza

Carlos Tevez trenutno še nosi dres Manchester Cityja. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Če Real Madrid v svoje vrste ne bo uspel znova zvabiti Ruuda van Nistelrooyja, bodo Španci nastalo vrzel v napadu poskušali zapolniti s Carlosom Tevezom iz Manchester Cityja.
Juve bo okrepil Flores
Italijanski mediji poročajo, da bo torinski nogometni velikan Juventus sklenil sodelovanje z napadalcem Udineseja Antoniom Florom Floresom, ki se bo italijanskemu prvoligašu pridružil kot posojen igralec. Sedemindvajsetletnik iz Neaplja bo tako še druga okrepitev Torinčanov v tem mesecu, potem ko se jim je pridružil Luca Toni. A Toni se je resneje poškodoval minuli teden na pokalni tekmi proti Catanii in bo z igrišč predvidoma odsoten en mesec. Pri Juventusu sta sicer zaradi poškodb odsotna tudi Vincenzo Iaquinta, ki ga ne bo pet tednov, in Fabio Quagliarella, ki je zaradi poškodbe vezi že končal sezono.

Po poročanju španskega nogometnega dnevnika Marca naj bi španski Real Madrid želel v svoje vrste zvabiti Argentinca Carlosa Teveza, seveda v primeru, če v Madrid ne bi prišel nizozemski veteran Ruud van Nistelrooy.

Predvsem zaradi poškodbe argentinskega napadalca Gonzala Higuaina, ki bo izpustil preostanek sezone, in strelske neučinkovitosti Francoza Karima Benzemaja madridski klub išče kratkoročno rešitev za napadalne vrste. Portugalski trener na klopi Reala Jose Mourinho želi na Santiago Bernabeu znova pripeljati Nizozemca, ki je pred leti že igral za galaktike.

V primeru, da se Van Nistelrooy ne bi preselil v špansko prestolnico, želijo pri Realu v svoje vrste zvabiti argentinskega napadalca, ki trenutno igra za angleški Manchester City. Real Madrid je z Angleži že navezal stike, seveda pa sta pri prestopu dve veliki oviri. Sinjemodri iz Manchestra bi raje pristali na prestop svojega napadalca kot pa na posojo, cena Teveza pa naj bi znašala 40 milijonov evrov. Seveda pa je tu še visoka letna plača nekdanjega igralca Manchester Uniteda, ki znaša osem milijonov evrov.

Nizozemec trenutno igra za nemški HSV, vodstvo nemškega prvoligaša pa je odločeno, da svojega napadalca ne bo izpustilo iz rok, kar najverjetneje pomeni, da bo Van Nistelrooy ostal na severu Nemčije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.