Šport > Nogomet
26 ogledov

''Če ne bi imeli omejitev, bi kupili Messija''

Al-Khelaifi Khelaifi Paris Saint-Germain PSG predstavitev prestop EPA
Potem ko je začudenje nad poročanjem francoskega časnika L'Equipe izrazil oče in agent Lionela Messija, se je oglasil tudi predsednik Paris Saint-Germaina Nasser Al-Khelaifi.

Francoski častni L'Equipe je pred dnevi poročal, da naj bi Paris Saint-Germain pripravljal ponudbo za Lionela Messija, ki bo zatresla temelje tako imenovanega finančnega ''faira-playa''.

Pariški nogometni velikan v lasti bogatih katarskih mogotcev naj bi bil za Messija pripravljen plačati odkupno klavzulo v višini 250 milijonov evrov. Najprej se je oglasil Jorge Messi, oče in agent prvega zvezdnika Barcelone, ki je zatrdil, da ne ve, od kod izvirajo govorice, vendar dodal, da v nogometu nikoli ne veš, kaj se bo zgodilo.

Še bolj jasen je bil predsednik francoskega prvoligaša Nasser Al-Khelaifi, ki je kategorično zanikal, da PSG pripravlja megalomansko ponudbo. ''Ne, nikoli,'' je dejal 40-letnik in zanikal, da razpolagajo z neusahljivimi finančnimi viri. ''Če ne bi imeli omejitev, potem bi kupili Messija. Če Messi ne pride v Pariz, potem obstajajo določene omejitve,'' je dodal Al-Khelaifi.

''Pjanić? Navijači bi ponoreli''

PSG je v zimskem prestopnem roku okrepil Yohan Cabaye, za katerega so Newcastle Unitedu odšteli več kot 20 milijonov evrov. Pariški velikan se je zanimal tudi za prestop vezista AS Rome Miralema Pjanića, vendar je naletel na odpor kluba iz večnega mesta. ''Ko smo se pogovarjali z Romo, je postalo jasno, da ga bomo januarja zelo težko kupili. Roma se nahaja na drugem mestu lestvice Serie A in se z Juventusom poteguje za naslov. Težko bi se odrekli enemu od njihovih najpomembnejših igralcev. Navijači bi ponoreli,'' je še povedal Al-Khelaifi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.