Šport > Nogomet
14 ogledov

Čebele prestavile tekmo v Braziliji

Čebele so zasedle okvir gola. (Foto: As.com)
1/2
Žurnal24 main
Tekmo brazilske lige so v nedeljo prestavili za 20 minut, potem ko je okvir vrat zasedel roj čebel. Slab obet za tekmo Brazilija-Nizozemska, ki bo na istem stadionu na spredu čez mesec dni. "Bzzzzz!"

Nepričakovan zaplet na tekmi med Vila Novo in Goiasom je povzročil 20 minut dolgo zamudo, saj so na enem izmed obeh golov odkrili čebelji panj. Na stadionu Serra Dourada, kjer bosta prijateljsko tekmo čez mesec dni igrali reprezentanci Brazilije in Nizozemske, so male delavke zasedle zgornji levi kot vrat Goiasovega čuvaja mreže Pedra Henriqueja.

VIDEO ČEBELIC IZ RIA

Posredovanje gasilcev, ki so čebele zasuli z vodo in ognjem, je bilo samo deloma uspešno, a se je tekma vseeno pričela, medtem ko je nekaj čebel še vedno brenčalo okrog vratarja. Kot da to še ne bi bilo dovolj, je po koncu tekme (2:2), po kateri se je Goias uvrstil v finale zvezne lige, vnel še vsesplošni pretep. Nogometaš Vile Nove je namreč brcnil nasprotnika Rafaela Toloia, ki je proslavljal zmago. V pretep so se vključili tudi navijači, na igrišče pa je poletelo tudi nemalo stolov.

Prispevek brazilske televizije, ki opisuje pretep po koncu tekme:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.