Šport > Nogomet
0 ogledov

Čech: "Niso nas zares premagali"

Petr Čech samozavestno pričakuje obračun z rdečimi vragi. (Foto: Getty Images) Žurnal24 main
Ozračje pred prvimi četrtfinalnimi tekmami Lige prvakov se počasi ogreva. Pred sredino tekmo z Manchestrom Unitedom se je oglasil Chelseajev vratar Petr Čech.

V velikem britanskem derbiju bo šlo za ponovitev finala Lige prvakov izpred treh let. Takrat so se v Moskvi izbranci sira Alexa Fergusona veselili naslova po izvajanju enajstmetrovk. V sredo se bosta moštvi najprej pomerili v Londonu, kjer bo na stadionu Stamford Bridge zadnja prepreka za Wayna Rooneyja in soigralce izkušeni češki vratar Petr Čech.

 

"V Moskvi nas Manchester ni zares premagal. Imel je samo več sreče pri streljanju enajstmetrovk," je dejal otoškim medijem in dodal: "To je preteklost. Zdaj smo popolnoma osredotočeni na obračun, ki je pred nami, in upamo, da bomo tokrat mi tisti, ki se bomo veselili napredovanja. Smo samozavestni, saj smo proti Manchestru v zadnjih letih dobro igrali, še posebej doma. Če bomo v prvi tekmi prišli do ugodnega rezultata, bomo v dobrem položaju pred povratno tekmo na Old Traffordu."

 

Moštvi sta se v angleškem prvenstvu v tej sezoni pomerili enkrat. Na Stamford Bridgeu je Chelsea zmagal z 2:1. Vrage je v prvem polčasu v vodstvo popeljal Rooney, v nadaljevanju pa sta za preobrat poskrbela David Luiz in Frank Lampard.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.