Šport > Nogomet
22 ogledov

Čeh: Pogovori so že daleč

Nastja Čeh, ki je reprezentančni dres oblekel 46-krat, se seli v Grčijo. Žurnal24 main
Kot kaže, bo nekdanji slovenski reprezentant Nastja Čeh svojo kariero res nadaljeval v Grčiji. Za zurnal24.si je potrdil, da so pogovori s Panserrikaisom že daleč.
 
 

Dogaja se, pogovori so že kar daleč, ni pa še stoodstotno. Dokler ni vse na papirju in podpisano, ne morem še nič potrditi.

Nastja Čeh

 
46-kratni slovenski reprezentant Nastja Čeh se najverjetneje seli v Grčijo, kjer naj bi okrepil vrste prvoligaša Panserraikosa iz Serresa, ki je novico že objavil na uradni klubski strani. Čeh sicer za zurnal24.si ni želel potrditi selitve pod vroče grško sonce, saj prestop še ni dokončen: "Dogaja se, pogovori so že kar daleč, ni pa še stoodstotno. Dokler ni vse na papirju in podpisano, ne morem še nič potrditi." Ptujčan, ki je kariero začel v domačem klubu na Ptuju, bo s tem zaključil dveletno epizodo v Rusiji, kjer je branil barve Himkija, ki je pred kratkim zašel v finančne težave. Zaradi tega so se vodilni možje kluba odločili spremeniti finančno zasnovo. To pa očitno ni bilo po godu Čehu, ki naj bi po sporočilu na spletni strani grškega prvoligaša podpisal šestmesečno pogodbo z možnostjo podaljšanja za eno leto. Spletna stran še dodaja, da bo Čeh v Grčijo prispel 2. januarja, ko ga čaka zdravniški pregled. Pri Panserraikosu sicer igrajo številni tuji nogometaši, ki prihajajo iz 12 držav.

Panserraikos se je minulo sezono uspel po 16 letih vrniti na prvoligaško sceno. Po jesenskem delu pa jim ne kaže najbolje, saj zasedajo predzadnjo mesto. Zaradi slabih rezultatov je prišlo do zamenjave na klopi. Trenerja Giannisa Papakostasa, ki je Panserraikos pripeljal v prvo ligo, je pred časom na klopi zamenjal Belgijec Hugo Broos. Slednji se je pred leti, ko je Ptujčan nastopal še za belgijski Gent, na lastne oči prepričal o kvaliteti Ptujčana.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.