Šport > Nogomet
61 ogledov

Celjani prekinili pogodbo z Jovičevićem

Igor Jovičević
Iz mesta ob Savinji so sporočili, da so se razšli s hrvaškim trenerjem.

V preteklih dneh je slovensko nogometno javnost razburjalo dogajanje v NK Celje, kjer so po ločitvi od ukrajinskih "investitorjev" na novo postavili klubsko strukturo.

Bolj kot ne je bilo jasno, da bo v slovo pomahal tudi hrvaški trener Igor Jovičevič, a slednji se sprva ni želel sprijazniti z odhodom, čeprav je bil pripeljan na željo že omenjenih Ukrajincev. 

V četrtek sta obe strani očitno le našli skupni jezik, tako da Jovičević ne bo več del strokovnega štaba prve ekipe celjskega prvoligaša.

"Sporočamo, da je NK Celje po današnjih izjemno dolgih pogovorih z dosedanjim trenerjem članskega moštva Igorjem Jovičevićem, uspel doseči sporazumni dogovor o prekinitvi sodelovanja. Igorju Jovičeviću se zahvaljujemo za sodelovanje, obenem pa mu želimo vse dobro na njegovi nadaljnji trenerski poti," so v sporočili za javnost zapisali pri celjskem klubu.

V prihodnje bo "grofe" vodil Tomaž Petrovič, nekdanji trener Krškega (z njimi se je uvrstil in nato obstal v Prvi ligi) je prevzel tudi kadrovsko oblikovanje ekipe za novo sezono.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.