Šport > Nogomet
17 ogledov

Celotna ekipa dopingirana

Rabotnički EPA
Makedonijo pretresa dopinški škandal, v katerega je vpleten nogometni prvoligaš Rabotnički. Potem, ko so na doping testu ujeli dva igralca, je vodstvo kluba priznalo, da je bila dopingirana vsa ekipa.

Kot poroča SCsport.ba, se je vse začelo, ko je evropska nogometna zveza Uefa sporočila, da sta dva nogometaša Rabotničkega padla na dopin testu po tekmi predkroga Evropske lige z Laziem. Grešila sta Milovan Petrović in Dino Najdoski. Škandal je nove razsežnosti dobil, ko je vodstvo kluba priznalo, da je celotna ekipa jemala nedovoljena sredstva. V klubu sicer trdijo, da niso vedeli, da gre za nedovoljeno substanco, trenutno pa so dopingirani prav vsi igralci Rabotničkega.

Kazen bo stroga. Za začetek so se izbrisali vsi rezultati kluba v kvalifikacijah za Evropsko ligo. Petrović in Najdoski bosta verjetno počivala leto ali dve, klub pa bo dobil tudi visoko denarno kazen.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.