Šport > Nogomet
42 ogledov

''Čeprav ga je doma čakala Irina''

irina shayk ronaldo EPA
Nekdanji trener madridskega Reala je na slikovit način pojasnil, kako predan nogometu je prvi zvezdnik ekipe Cristiano Ronaldo.

Italijanski strateg Carlo Ancelotti, ki bo v prihodnji sezoni vodil Bayern München, lahko iz prve roke potrdi, da Cristiano Ronaldo živi za nogomet.

Nekdanji trener kraljevega kluba je v intervjuju za Financial Times razkril, da portugalski napadalec ne odstopa od svojih navad, četudi ga doma čaka supermodel Irina Shayk.

ronaldo ancelotti | Avtor: EPA EPA
Ronaldo je znan po svojem trdem delu in vestni pripravi na tekme, pri čemer ne odstopa od svojih okvirjev. Po koncu vsakega obračuna pridejo na vrsto rituali, ki jim je potrebno zadostiti.

Delovna vnema in nesportni talent sta ga ponesla med najboljše nogometaše vseh časov, včasih celo na račun njegove boljše polovice.

Ancelotti je razkril, da je Ronaldo sredi noči še vedno ležal z ledeni kopeli in se posvečal regeneraciji telesa. ''In to čeprav ga je doma čakala Irina Shayk,'' je nekdanjega varovanca zbodel Ancelotti. ''Ni mu mar za denar. Preprosto želi biti najboljši,'' je dodal bodoči trener Bayerna, ki bo v bavarski prestolnici nasledil Pepa Guardiolo.

Nastop na OI?

Ronaldo je še vedno v igri za nastop na prihajajočih olimpijskih igrah v Rio de Janeiru, saj bi lahko postal eden od treh nogometašev, starejših od 23 let, ki bi jih selektor Rui Jorge uvrstil v državno reprezentanco.

''Nismo se še povsem odločili, če bomo izbrali tri igralce nad 23 let. Treba bo počakati. Ne bom potrdil Ronaldove prisotnosti,'' vrat ni zaprl portugalski selektor.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.