Šport > Nogomet
7636 ogledov

Čez noč nesramno obogatela, a o tem ni vedela nič

Achraf Hakimi Epa Achraf Hakimi.
Neverjetno, kakšne zgodbe piše življenje. Mama slavnega nogometaša PSG-ja je čez noč obogatela, a o tem ni vedela nič. No, vsaj tako trdi sama ...

Nogometaš PSG-ja Achraf Hakimi, ki na sezono zasluži več kot deset milijonov, je sluteč, da se bo njegova dvanajst let starejša žena Hiba Abouk odločila za to, da sproži postopek ločitve, še pravi čas vse premoženje prepisal na svojo mamo Saido. 

A slednja, tako trdi sama, o tem ni vedela nič. Spomnimo: španska filmska igralka tunizijskega rodu Hiba Abouk se je odločila, da sproži postopek ločitve, potem ko je neimenovana 24-letnica v Franciji obtožila nogometaša PSG-ja, da jo je posilil, ravno v času, ko je bila Aboukova na dopustu z majhnima otrokoma. A v zakonu nogometaša in filmske igralke je šepalo že prej, to je bil le vrh ledene gore in zadosten razlog, da se je Aboukova odločila za ločitev. 

Achraf Hakimi in Hiba Abouk | Avtor: Profimedia Profimedia

Ko pa so njeni odvetniki od maroškega nogometaša zahtevali delitev premoženja na polovico, so začudeno ugotovili, da nogometaš kljub vsem zasluženim milijonom nima prav nič premoženja. Vse je namreč prepisal na mamo. "Moj sin me ni obvestil o prenosu premoženja," besede Hakimijeve mame prenaša Morroco World News. "Ne vem, ali je ukrepal zato, da bi se zaščitil, toda ... V čem je težava, če je to res? Če moj sin tega ne bi storil, se je ne bi nikoli znebil," je Saida sinu odločno stopila v bran.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.