Šport > Nogomet
22 ogledov

Chelsea: "Prav vse je bilo narobe"

Carloe Ancelotti med tekmo ni mogel razumeti, kaj se dogaja. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
"Prav vse je bilo narobe. Nihče ni igral dobro. S Chelseajem takega rezultata še nisem doživel," je po porazu 0:3 s Sunderlandom besnel Carlo Ancelotti. Arsenal zaostaja le še za dve točki.

Nogometni konec tedna je zaznamoval poraz Chelseaja s Sunderlandom (0-3) v angleški Premier League, s čimer se je vodilni ekipi Arsenal (ti so z 2:1 premagali Everton) približal na vsega točko zaostanka. V italijanski Serie A je milanski derbi med Interjem in Milanom v prid slednjih z golom z 11 metrov odločil Zlatan Ibrahimović. V španski Primeri je še nepremagani Real Madrid ostal točko pred Barcelono, ki je v derbiju kola s 3:1 odpravila tretjeuvrščeni Villareal. V nemški Bundesligi Borussia iz Dortmunda po zmagi nad Hamburgom vodi že s sedmimi točkami naskoka. V francoski Ligue 1, kjer je za Auxerre zadel Valter Birsa, novinec v prvi ligi Brest ostaja vodilni.

Trener Carlo Ancelotti je po bolečem porazu s Sunderlandom, ki je bil vseh 90 minut boljši (dobili so sploh prvi gol na domači zelenici letos), zavrnil namigovanja, da je za katastrofalno igro kriv odhod dosedanjega pomočnika Raya Wilkinsa. "To ni bil razlog. To je bila pač najslabša igra, odkar sem jaz v klubu. Prav vse je bilo narobe. Nihče ni igral dobro. S Chelseajem takega rezultata še nisem doživel. Sunderland je igral fantastično, z več borbenosti, žara, s pravim pristopom. Če takih kvalitet ne pokažeš, ni čudno, da izgubiš." In kako je Ancelotti odreagiral v slačilnici? "Nisem kričal na nogometaše. Želel sem govoriti z njimi brez emocij. Ko nam je šlo pred tedni tako gladko, sem jim rekel, da bodo prišli tudi težki časi. Zdaj so prišli in težave moramo odpraviti na treningih, se osredotočiti na igro in igrati mnogo bolje."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.