Šport > Nogomet
17 ogledov

Chelsea proti Mehičanom ali Azijcem

liga prvakov chelsea juventus Reuters
Zmagovalec Lige prvakov, londonski Chelsea, se bo v polfinalu svetovnega klubskega prvenstva decembra pomeril z mehiškim Monterreyem ali zmagovalcem azijske Lige prvakov. Tako je odločil ponedeljkov žreb v Zürichu.

Chelsea se bo svetovnemu klubskemu prvenstvu, ki bo na sporedu od 6. do 16. decembra na Japonskem, priključil v polfinalu (13. decembra). Nasprotnik Londončanov bo zmagovalec četrtfinalnega obračuna med mehiškim Monterreyem in osvajalcem azijske Lige prvakov, katere zmagovalec bo znan na začetku novembra.

Svetovno klubsko prvenstvo bosta v Jokohami odprla zmagovalec japonske lige (konec prvenstva bo 1. decembra) in novozelandski Auckland City. Osem kol pred koncem na Japonskem vodi Sanfrecce Hirošima, ki je dve točki boljša od Vegalta Sendaia. Zmagovalec tega obračuna bo nato igral z afriškimi prvaki (zmagovalec bo znan 10. novembra), nato pa se bo v polfinalu pomeril z brazilskim Corinthiansom, ki je osvojil Copo Libertadores.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.