Šport > Nogomet
26 ogledov

Chelsea TV medije postavil na laž: Mou ni pobegnil

Mourinho Steaua Bukarešta Chelsea Liga prvakov Youtube
Klubska televizija londonskega Chelseaja je poročanja angleških medijev o domnevnem odhodu Joséja Mourinha z novinarske konference postavila na laž.

José Mourinho je na ponedeljkovi novinarski konferenci pred tekmo s Steauo v Bukarešti domnevno predčasno zapustil sedmo silo, ki ga je razjezila z vprašanji o belgijskem vezistu Kevinu De Bruynu.

O Mourinhovem jeznem odhodu s(m)o poročali vsi svetovni mediji, a je angleške kolege na dan obračuna v romunski prestolnici na laž postavila klubska televizija Chelsea TV, ki je s prispevkom dokazala, da je Mourinho preprosto odgovoril na zadnje vprašanje v dogovoru s predstavnikom za stike z javnostjo Stevom Atkinsom.

Ni odšel, le zaključil v stilu

"Novinarsko konferenco je preprosto zaključil v stilu, tako kot to vedno počne. Sedeč poleg Steva Atkinsa, kasneje se jima je pridružil še Frank Lampard, mu je José jasno rekel: 'Ali lahko zdaj grem?' Steve mu je jasno odvrnil: 'Samo še eno vprašanje.' To se je zgodilo," je v prispevku razkril novinar televizije Neil Barnett.

Mourinho je ob prihodu Franka Lamparda počakal na zadnje vprašanje, ki se je nanašalo na "odrezanega" De Bruyna. Belgijca je Mourinho poslal v mladinsko ekipo, a se kot že nekajkrat v karieri jezno odzval na vprašanje o igralcu, ki ga ni v moštvu.

Označili so ga za otroka

"Zanimajo vas igralci, ki ne igrajo. Nisem ga izbral. To je bila moja odločitev. Poskušam se odločiti glede na to, kaj storijo na igrišču, ko igrajo, in glede na to, kaj počnejo na treningu. Delam napake, ampak ves čas poskušam biti iskren. Kevina nisem izbral, ker mi ni bila všeč njegova tekma proti Swindonu, ni pa mi bilo všeč niti njegovo treniranje," je v Bukarešti dejal Mourinho, ki se je od novinarjev poslovil z besedami "se vidimo jutri".

Svetovni mediji so poročali o njegovem "prvem izbruhu" po povratku v londonski klub, medtem ko se je tabloid Daily Mail v naslovu spraševal: "Kdo je zdaj otrok?" Vse se je v vsakem primeru razpletlo dobro za modre, ki so z visoko zmago (4:0) osvojili prve evropske točke v novi sezoni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.