Šport > Nogomet
16 ogledov

Chelsea zanikal: "Grant se ne bo vrnil"

Avram Grant Reuters
Pri Chelseaju so v ponedeljek zanikali govorice angleških medijev, ki so v zadnjih dneh poročali, da se bo na klop modrih vrnil Avram Grant. Izraelski trener, s katerim je Chelsea leta 2008 izgubil v finalu Lige prvakov, naj bi kot pomočnik pomagal Rafaelu Benítezu.

Po poročanju angleških časnikov je ruski lastnik kluba Roman Abramovič že začel dvomiti o Rafaelu Benítezu, ki ga je v Chelsea pripeljal namesto odstavljenega ljubljenca navijačev Roberta Di Mattea.

Nekdanji trener Liverpoola na treh tekmah namreč še ni zmagal, na zadnji ligaški pa je boleče izgubil na londonskem derbiju z West Ham Unitedom (1:3). Avram Grant, ki je nazadnje v srbski ligi vodil Partizan, bi po poročanju angleških kolegov Benítezu pomagal z nasveti.

"Poročila o tem, da naj bi se Avram Grant vrnil v klub, niso resnična," je v ponedeljek dejal Chelseajev predstavnik za odnose z javnostmi. Grant je leta 2007 na Stamford Bridgeu zamenjal Joséja Mourinha in na 54 tekmah dosegel 36 zmag.

Po srce parajočem porazu proti Manchestru Unitedu v finalu Lige prvakov, kjer so jih rdeči vragi v Moskvi premagali po streljanju enajstmetrovk, klub z njim ni podaljšal pogodbe.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.