Šport > Nogomet
14 ogledov

Chelseajevi igralci "razočarani" predali pokal LP

Terry Lampard Platini Torres Chelsea Liga prvakov pokal predaja London Uefa
1/10
EPA
John Terry, Frank Lampard in Fernando Torres so v petek v angleški prestolnici tudi uradno predali pokal Lige prvakov, ki je zapustil Stamford Bridge in pred finalom na Wembleyju končal v rokah ministra za šport Hugha Robertsona in mesta London. Tam bo sloviti "pokal z velikimi ušesi" počival vse do 25. maja, ko bo dobil novega lastnika.

Družbo kapetanoma Johnu Terryju in Franku Lampardu sta v Banketni hiši v Whitehallu poleg Fernanda Torresa delala tudi Branislav Ivanović in Petr Čech. Vsi so bili seveda člani šampionskega moštva Chelseaja, ki je po enajstmetrovkah v lanskem finalu premagalo Bayern München in osvojilo težko pričakovani prvi naslov v klubski zgodovini.

"Razočarani smo, da smo letos izpadli, ampak najboljša stvar za nas bi bila zdaj zmaga v Evropski ligi," je ob predsedniku Evropske nogometne zveze (Uefa) Michelu Platiniju dejal Terry, ki v münchenskem finalu ni igral zaradi kazni. Chelsea je v letošnji sezoni Lige prvakov kot prvi klub v zgodovini, ki je branil naslov prvaka, izpadel že po predtekmovanju.

"Pokal je bil zadnje leto na Stamford Bridgeu, da so ga lahko videli vsi navijači. Tako tudi mora biti. Veliko pritiska je, da osvojiš Ligo prvakov, ko pa končno jo, so čustva izjemna. Izvrstno je, da bo Stamford Bridge gostil ženski finale. Ženski nogomet raste iz leta v leto," je pristavil vratar Čech.

Da vse le ne bo tako črno - takole je Juan Mata presenetil navijača Chelseaja, ki se je odločil za nakup novega dresa, čeprav ni vedel, kako izgleda:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.