Šport > Nogomet
16 ogledov

Cime uradno še član Olimpije

Sebastjan Cimerotič bi v soboto utegnil debitirati za FC Ljubljana. (Foto: Saša Žurnal24 main
"Od NK Koper nismo prejeli nobenega obvestila ali uradne informacije o zainteresiranosti po prestopu," so v odziv na besede Sebastjana Cimerotiča, da je podpisal za Koper, sporočili iz Olimpije.

Sebastjan Cimerotič je v četrtek potrdil, da se seli v Koper in povedal nekaj krepkih na račun trener ljubljanske Olimpije, Dušana Kosiča. Podpisal je pogodbo do konca te sezone. Ampak: ima še veljavno pogodbo z Olimpijo in ti o prestopu ne vedo nič! Sekretar zmajev Sanel Konjević je dejal: "Sebastjan Cimirotić ima še vedno veljavno pogodbo z NK Olimpija Ljubljana, in sicer do konca nogometne sezone 2010/2011. Od NK Luka Koper nismo prejeli nobenega obvestila ali uradne informacije o zainteresiranosti po prestopu. Vse smo izvedeli iz medijev. Hkrati bi radi poudarili, da so izjave Cimirotića, podane v medijih, v tem trenutku popolnoma nekorektne in odveč, zato jih ne bomo komentirali. V petek je bil z njim opravljen pogovor in dogovorili smo se, da vsi razmislimo o možnosti vključitve v delo kluba. Cimirotić naj bi si tudi vzel kratek odmor za dopust in bi se potem ponovno sestali. Vsa zadeva pa se je očitno odvijala drugače in brez vednosti vodstva kluba."

Konjević je še dodal: "V NK Olimpija Ljubljana po drugi strani vsekakor spoštujemo njegovo odločitev in razumemo željo, da še naprej igra na nogometnih zelenicah, kjer se počuti najbolje. Če bo zadeva uradno sporočena vodstvu, bomo skušali najti ustrezen način za sklenitev dogovora."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.