Šport > Nogomet
34 ogledov

Cime v MB? Znanstvena fantastika.

Vodja navijaške skupine Green Dragons Danijel Komič meni, da je Cimerotičev pres Žurnal24 main
Športni direktor Maribora Zlatko Zahovič naj bi ljubljenca Green Dragons Sebastjana Cimerotiča poskušal prepričati, da se mu pridruži v Ljudskem vrtu in tam konča pot profesionalnega nogometaša.
Cime je živa legenda Olimpije. Tudi v njegovih najboljših letih ga vijoličasti za noben denar niso mogli zvabiti v svoje vrste. To je nemogoče, Cime ne bo prestopil. On je zvest Olimpiji v dobrem in slabem.
Vodja Green Dragons Danijel Komič

Po pisanju Ekipe naj bi športni direktor Maribora Zlatko Zahovič v svoje vrste poskušal zvabiti Sebastjana Cimerotiča. Med navijači Olimpije priljubljenega Cimeta smo poskušali priklicati za pojasnilo, a se ne oglaša na telefon. Zahovič pa nam na to temo ni želel podati komentarja.

Prihod mojstra preigravanj pod Kalvarijo bi po tem, ko je Olimpija na mesto športnega direktorja postavila Milenka Ačimovića, spet dvignil veliko prahu na relaciji Maribor–Ljubljana. Cimerotič naj bi bil po pisanju športnega dnevnika navdušen, vendar pa je Prulčan po neslavnem koncu z Olimpijo zvestobo obljubil tudi tretjeligašu Ljubljani.

Vodja navijaške skupine Green Dragons Danijel Komić meni, da je Cimerotičev prestop k večnemu rivalu Olimpije znanstvena fantastika: "Cime je živa legenda Olimpije. Tudi v njegovih najboljših letih ga vijoličasti za noben denar niso mogli zvabiti v svoje vrste. To je nemogoče, Cime ne bo prestopil. On je zvest Olimpiji v dobrem in slabem."

Komič tudi ne meni, da gre za provokacijo s strani Maribora, potem ko je navijače ljubljanskega kluba razveselila novica, da je novi športni direktor zeleno-belih nekdanji reprezentant Ačimović. "Zahovič ni nič kriv, da se dviga prah okoli Cimerotiča. Menim, da so za to krivi časopisi, ki se morajo prodajati," še dodaja Komič.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.