Šport > Nogomet
24 ogledov

Cime zavrnil Zahovića

Žurnal24 main
Sebastijan Cimerotić je zavrnil bogato ponudbo športnega direktorja Maribora Zlatka Zahovića, da se v spomladanskem delu nogometnega prvenstva pridruži vijolicam. Odločil je pogovor z Green Dragonsi.
Ponudba Maribora je bila s finančnega stališča odlična. Karkoli bi hotel, bi dobil, o znesku pa tudi zaradi prošnje Zahovića ne bi želel govoriti. Pogodba je bila vezana na spomladanski del sezone.
Sebastijan Cimerotić

"Drži, da sem zavrnil Maribor. Podpis je bil že zelo blizu. Zlatko Zahovič se je danes s pogodbo oglasil pri meni, jutri bi moral z ekipo odpotovati na priprave na Portugalsko na Medeiro," je v pogovoru za zurnal24.si dejal Sebastijan Cimerotić in tako potrdil besede vodje navijaške skupine Green Dragons Danijela Komiča, da je prestop Cimeta v Maribor znanstvena fantastika.

"Jaz sem človek, ki se ne želim maščevati Olimpiji, kljub načinu, kako so me 'odpikali' iz kluba. Potreboval sem čas za razmislek. Vem, kakšne bi bile posledice, če bi podpisal za Maribor. Nekega dne bi se moral vrniti v Ljubljano in tu živeti," pojasnjuje prulski dribler in dodaja, da sta tako Zlatko Zahović kot NK Maribor v tej zgodbi izpadla gospoda, ker so mu ponudili možnost, da kariero zaključi tako, kot je treba.

Spet je odločila zvestoba Green Dragonsom. "Olimpija je meni vse, edini klub v Sloveniji. Nisem mogel tega prelomiti. Dobil sem se z vodjo Dragonsov. Povedal sem mu, da mi lahko zamerijo, vendar je Maribor v primerjavi z Olimpijo izpadel gosposki klub. Tako se z nogometaši, ki so toliko poklonili klubu, kot sem jaz Olimpiji, ne dela. Na tak način ne bodo nikoli konkurirali Mariboru," dodaja nekdanji slovenski reprezentant, ki se bo zdaj poskušal pogovoriti o možnostih vodenja nogometne šole.

Cimerotić je upal, da bo kariero končal v Olimpiji in bo imel tudi v prihodnosti v njej neko vlogo, a se je to vsaj za zdaj izjalovilo. "Ni bilo nobenega odziva in odgovora. Znotraj Olimpije nekaj ne deluje. Res sem razočaran. Če pogledam, kdo dela v klubu, mi ne more biti blizu nihče. Niti Mile. Nimam nič proti Miletu, vendar ima pri Olimpiji leto in pol staža, sam pa … Dragonsi so odkrito povedali, da sem jaz legenda," razočaran zaključuje mojster preigravanj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.